Artikelen

Zonnebril op sterkte

undefined

Voor iedereen een heerlijke zonnebril op eigen sterkte. Met enkelvoudige glazen va € 129,- montuur met extra UV filterende glazen. Wilt u een multifocale zonnebril op uw eigen sterkte dan hebben wij voor u een prachtige merkzonnebril met glazen vanaf € 229,-

De uitgebreide collectie modische zonnebrillen hangt voor u klaar in onze winkel.

Presentatie

 

Ron Zwart optiek bestaat dit jaar 27 jaar.

Ooglaserbehandeling

Een goed advies is altijd op zijn plaats. Echter voor een ingrijpende behandeling als ooglaseren is dat zeer gewenst. Ron Zwart Optiek werkt samen met de meest vooraanstaande ooglaserbehandelaar, Lasik centrum Zuid Nederland te Boxtel. De nieuwste technieken en de meest geavanceerde aparatuur worden hier gebruikt. Ron Zwart Optiek adviseert u deskundig en eerlijk over de mogelijkheden voor uw ogen.

 

Bekijk hieronder een deel van de behandeling.

 

Contact

Ron Zwart Optiek

Kerkstraat 23
5061 EG Oisterwijk

013 52 85 383

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Vrijdag koopavond van 18.00 uur tot 21.00 uur.
Zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

 

6 + 3 =
* required

Lees meer...

Gehoorapparatuur

Vanaf medio 2010 heeft  Ron Zwart Optiek ook de zorg voor uw gehoor op zich genomen. Het vertouwde adres voor beter zien kan nu ook zorgen voor beter horen. In samenwerking met Trinitie uit Apeldoorn kunnen wij een selectie van kwalitatief hoogstaande gehooraparatuur aanpassen. Uiteraard verzorgen wij voor u ook gehoorbescherming en zwemoorstukjes.

U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een korte gehoortest doen. Op afspraak doen wij graag, eveneens gratis, een uitgebreide gehoortest. Hierbij testen wij uw gehoor op alle gangbare frequenties en krijgt u van ons een vakkundig en eerlijk advies om uw gehoor te optimaliseren. Want hoe hinderlijk is het niet voor uzelf en uw naasten als het horen een probleem wordt. Feestjes worden gemeden, het onzekere gevoel van: "heb ik dat wel goed verstaan", allemaal onnodig met een goed aangemeten gehoorapparatuur.

Wij kunnen het rechtstreeks declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Mocht uw gehoor u toch in een lastige mate in de steek laten, maar onvoldoende voor de vergoedingsnormen van uw verzekeraar, dan kunnen wij u van dienst zijn met ons exclusieve collectie gehoorapparatuur