Ron Zwart Optiek | Lenzen
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Lenzen

Harde lenzen

bekijk de informatie over harde lenzen. Type, vervanging, Comfort, zicht.

Zachte lenzen

Meer informatie over zachte lenzen. Bekijk type, vervanging, cilinder.

Multifocale lenzen

360 graden scherp. Zowel hard als zacht. Bekijk de informatie.

Nachtlenzen

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Doe de online test.

Onderhoud

Compleet assortiment. Voor elke lens de perfecte oplossing. Lees meer…

Video’s

Ontdek hoe je lenzen in topconditie houdt.

Met drie gediplomeerde contactlensspecialisten in vaste dienst, bent u bij Ron Zwart Optiek er altijd van verzekerd dat er iemand is die u vakkkundig te woord kan staan. Wij verzorgen dan ook alle soorten harde en zachte lenzen op gebied van dagelijks gebruik. Wilt u lenzen aleen voor vakantie en of sportbeoefening, dan zijn daglenzen voor u de uitgelezen mogelijkheid om part time lenzen te dragen.

Zijn lenzen in het dagelijks gebruik voor u een belemmering, door bijvoorbeeld een stoffige of droge omgeving. En is uw sterkte tussen de -0.75 en -4.00 Dioptrie informeer dan eens naar de mogelijkheden van nachtlenzen. Deze corrigeren uw ogen terwijl u slaapt. voor meer informatie bekijk de links hierondern. Heeft u specifieke wensen of vragen, maak dan een afspraak met een van onze specialisten.

Bel ons op 013-5285383 of mail via ons contactformulier.

125x125-logo