Ron Zwart Optiek | Team
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Team

Bij Ron Zwart optiek komt u steeds zeer behulpzame en vakbekwame medewerkers tegen. Allen zijn geschoold in het oplossen van uw zichtproblemen en kunnen u vanuit jarenlange ervaring behulpzaam zijn bij de keuze voor het juiste montuur. Ook uw ogen zijn bij ons in goede handen. Wij verrichten een zeer uitgebreide en deskundige oogmeting en oogdrukmeting. Ook als een bril niet uw eerste wens is, kunnen wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden om uw ogen met lenzen te corrigeren. Wij beschikken over drie contactlensspecialisten en een optometrist, die allen jarenlange ervaring in oogmeting en contactlensaanpassing bezitten.

Op bovenstaande foto, van links naar rechts; Peter Snoeren,  Esmeralda Smeekens, Michelle Beeris, Ron Zwart, Eefje Stephens en Annelies van Cromvoirt.

Team  RON ZWART OPTIEK

ron

Ron Zwart

michelle

Michelle

esmeralda

Esmeralda

eefje

Eefje

peter

Peter